Nr 3 av Magasinet SMUL är här!

Tredje numret av Magasinet SMUL är här! Lika läckert och späckat med intressanta artiklar som vanligt! I detta nummer publicerar vi inte mindre än 23 artiklar fördelade över 89 sidor. Redaktionsteamet är utspritt över jordklotet – jag i Tyskland, ansvarig utgivare Lena Normén-Younger i Kanada och grafikern Emma Ageberg i Italien.

Magasinet SMUL är tidningen för dig med svenska som livsstil. Mycket handlar om språk – i detta nummer har vi t.ex. en intervjuspecial med bandet Panetoz och en annan intervju med doktoranden Ketty Holmström som forskar om flerspråkighet och språkstörgningar.

Magasinet SMUL är gratis och du kan läsa det här:

http://issuu.com/magasinetsmul/docs/smulnummer3issuu

omslagSMUL3Smaklig läsning!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s