Nytt webbinarium för svensktalande föräldrar utomlands

Den 24 november 2013 håller BUS (Barn Utomlands och Svenska språket, ett SWEA-projekt) ett nytt webbinarium som leds av Monica Bravo Granström där olika aspekter av flerspråkighet tas upp och hur man underlättar svenskans bevarande på ett praktiskt sätt. Detta riktar sig till föräldrar utomlands som lär sina barn svenska. Webbinariet tar upp olika aspekter av flerspråkighet och hur man man kan hjälpa barnen.

Webbinarium_BUS_första_sidan

Tid: kl 10.00 (svensk tid) online

Anmälan: Skicka en e-post till contact@monicabg.com märkt med “Anmälning till BUS-seminarium 2″. E-posten måste innehålla namn och tillhörande avdelning på den som anmäler sig. Sweor i Asien och Australien har förtur, eftersom att de på grund av tidsskillnaden inte kunde vara med på vårens webbinarium.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s