Kommentarer om boken “I love svenska”

Det droppar in lite kommentarer om boken lite nu och då, så positiva omdömen att jag måste dela med mig av några av dem:

I Facebook-gruppen “Svenska som modersmål utomlands” (29 januari 2014)
Monica Bravo Granström! Nu har du “fördärvat” min kväll och förmiddag. Boken “I hjärtar svenska” dök upp i brevlådan i Kirkland igår med en liten personligt hälsning på visitkortet. Jag skippade duschen efter stallet och hoppade i badet istället så jag kunde läsa den när jag badade. Sedan behövde barnen tydligen mat oxå, så jag blev tvungen att ta en paus. Nu på morgonen fick jag äntligen tid (som jag inte hade!!!) att läsa klart den. En FANTASTISK sammanfattning. Det var inget som var direkt nytt för mig men det var så härligt att få den vetenskapliga uppbackningen med hänvisning. Skrivet på ett språk som flyter och är lätt att läsa och med hänvisning till länkar för att läsa mer. Jag har lagt in en önskan till Amazon att den ska publiseras för Kindle. Väl värt sitt pris – även om jag tvekade lite först när jag skulle betala $26 plus frakt – värd vartenda cent! För alla er som behöver ett stöd i tvåspråkigheten kan jag varmt rekomendera den! Tack Monica!!!

Fick även ett annat meddelande på Facebook (28 januari 2014):
… framförallt tack för en superbra bok “I love svenska”! Mycket bra tips, lättläst och proffesionellt innehall och layout. Jag hade läst tips om den pa Schwedenstube och var i Sverige i början av dec förra aret och köpte den da. Har sträckläst den och känt igen mig i manga situationer.

Man blir väldigt glad av att läsa dessa kommentarer – då vet jag att jag har uppnått målet som jag hade med boken: att kunna dela med mig till andra med mina kunskaper på ett lättläst och trevligt sätt. Till alla er:
shutterstock_113549632

My heart is filled with joy of all the great comments I get about the book “Fantastic book, easy to read” are some of the comments. There is only one review so far in English, on Amazon, but it’s a good one as well:
“I ordered the book for my wife who likes it a lot. It came fast and the author who I assume is also the distributor was very accommodating. Overall very pleased with this product.”
http://www.amazon.com/love-svenska-Monica-Bravo-Granstr%C3%B6m/dp/917694901X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386275081&sr=8-1&keywords=i+love+svenska

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s