Nr 5 av Magasinet SMUL ute!

Nummer 5 av Magasinet SMUL är ute! Det finns nu tillgängligt på ISSUU Nr 5 Magasinet SMULOmslag_nr_5
och snart på på Magasinet SMUL:s hemsida.

I detta nummer publicerar vi 29 artiklar som skrivits speciellt för Magasinet SMUL. Missa inte det nya numret för alla utlandssvenskar, speciellt för er med barn som ni hoppas ska använda och utveckla sin svenska.

Detta nummer har som fokus litteratur och bjuder på artiklar om svenska författare i utlandet, läsinlärning på flera språk, men även mer allmänna ämnen som de nya svenska sedlarna, hällristningar och PewDiePie.

Magasinet SMUL skapas som medlemstidning för intressegruppen Svenska som modersmål utomlands, och kan läsas gratis direkt på nätet.

SMUL är stolta över att kunna presentera ännu en samarbetspartners till detta nr. Denna gång något inte bara för själen som böckerna från Idus kan vara, utan även för den utlandssvenska magen. Det tyskbaserade företaget Onfos levererar inte bara i Tyskland utan även i Österrike, Belgien, Nederländerna, Frankrike och Danmark. Passa på att utnyttja rabattkoden som ni hittar inne i tidningen.

Trevlig läsning önskar redaktionen!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s