Intervju i podcast på tyska

På min hemsida skriver jag ju främst på svenska. I min arbetsvardag är det mesta dock på tyska och det kanske finns personer som är intresserade av den vardagen med. Innan jul blev jag t.ex. intervjuad i en podcastserie som heter “Bildungsfrauen” där kvinnor som jobbar i utbildningssektorn intervjuas. Flerspråkighet var ett större ämne där, även så digitalisering (de två ämnena jag jobbar mest med). Så om du vill höra på hur jag låter på tyska är det bara att sätta igång med att lyssna!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s