Ny tidning – Magasinet SMUL!

Nu kommer Magasinet SMUL – en gratis e-tidskrift för dig som bor utomlands! Här kan du läsa om flerspråkighet i familjen, nya trender inom svenska språket och olika aspekter av barnuppfostran utomlands och i Sverige. Du kan också hålla dig uppdaterad om mode, design, litteratur och TV/film i Sverige. SMUL omfattar personliga kåserier och artiklar med ett rikt bildformat med foton och illustrationer. Första numret kommer den 1 maj. Två nummer per år planeras inledningsvis.

Du kan läsa mer om innehållet på vår webbplats, magasinetsmul.com. Genom att gilla Magasinet SMUL:s Facebook-sida (www.facebook.com/magasinetsmul) får du uppdateringar om artiklar och nya nummer av tidskriften. Hjälp oss gärna att sprida vår passion för flerspråkighet och livet som svensk utomlands genom att bjuda in dina vänner till sidan!

Tidskriften är ett internationellt samarbete med mig i Tyskland som chefredaktör, Emma Ageberg i Italien som art director och Lena Normén-Younger i Kanada som ansvarig utgivare.

IDbild_MagSMUL!

Hoppas att ni kommer att tycka om tidningen!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s