Podcast Bilingual Kids Rock

För ett tag sedan blev jag intervjuad av ukrainskan Olena Centano som bor i USA. Hon har startat initiativet Bilingual Kids Rock där hon sprider information om flerspråkighet. Hon gör även en podcast där hon intervjuar olika personer med olika vinklar runt om flerspråkigheten.

För en person som inte gillar att höra sin röst inspelad är det inte lätt att höra en podcast med sig själv och om man då lägger till att det var på engelska som jag nästan aldrig använder mig av annars, kanske ni förstår att det inte är så lätt för mig själv att höra på detta. Men jag tycker att det är viktigt att sprida information om flerspråkighet och att det inte är ett problem utan en möjlighet för människor att vidareutvecklas. Speciellt barn som växer upp med flera språk har en unik möjlighet att få tillgång till olika kulturer och tänkesätt. Heja flerspråkigheten alltså!

—-

In the podcast below I was interviewed by Olena Centano from Bilingual Kids Rock. We spoked about bi- and multilingualism on a general basis, but also about research and different ways on how to achieve it. Pinch on the links in the Swedish text below (the här and the iTunes link) to listen to the podcast.

Ni hittar podcasten här.

Det finns även på iTunes.

Hör gärna av er med era egna erfarenheter!

Bild_podcast_Bilingual_Kids_Rock

 

 

 

 

 

 

Back to the first page.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s