Föreläsning i Paris, 27 september 2014

Nu på lördag håller jag i en föreläsning om flerspråkighet på Svenska skolan i Paris. Det är en nätverkskonferens för Svenska skolor i utlandet, ni hittar programmet här. (OBS – anmälan möjlig för verksamma vid Svenska skolor i utlandet, anmälningstiden har redan gått ut).

Tidigare erfarenheter med personal och skolledning på Svenska skolor säger mig att jag kan se fram emot intensiva samtal om flerspråkighet och jag glädjer mig redan nu!

Vi kanske ses där?

Svenska_skolan_i_Paris

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s